Siivouspäivä/kirpputori – ulos myymään (ID #198)

Julkaistu 15.04.2021

JATKOON 

Kirpputori, omilla pihoilla myydään. Mitä ei haluta pitää, lahjoitetaan. Lavoja paljon eripuolille Kotkaa, mihin saa tyhjentää esimerkiksi vanhoja huonekaluja. Tapahtuma olisi toukokuussa äitienpäivän jälkeisenä viikon lauantai/sunnuntai. Pihoilla musiikkia, pieni muotoista teatteria. Jokainen maksaa esittäjille omantunnon mukaan. Bosso baari, jossakin päin Kotkaa

IDEAN HYÖDYT

Luo yhteen kuuluvuutta, kaikki mukaan. Muusikot/ Näyttelijät. Pidetään Kotka siistinä.

IDEAN JÄTTI: Helene Martin

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja todenneet, että sitä voidaan jatkokehitellä osallistavan budjetoinnin työpajoissa. Ideassa on vahvaa vapaaehtoistoiminnan näkemystä, mutta kaupungin mahdollinen osuus/rooli jää hieman epäselväksi. Idean eteneminen äänestysehdotukseksi edellyttää vielä rajaamista, tarkentamista ja kehittämistä työpajassa. Ideaa käsitellään koko Kotkan verkkotyöpajassa, joka on tiistaina 11.5. klo 17-19 (Teams).