Pyörätelineet Keskussairaalalle (ID #173)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON 

Keskussairaalalle tulisi saada jokaisen sisäänkäynnin eteen kunnon pyörätelineet ja selkeä pyöräparkkipaikka. Katos olisi myös kiva. Pyörätelineiden tulisi olla sellaisia, että pyörän voi lukita rungosta lukolla/ketjulla. Muutos tulisi ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa, kun uusia sairaalanosia rakennetaan. Lisäksi jo nyt rakennettuun osaan tulisi pikimmiten saada pyörätelineet. Nyt parkkipaikkaa on vain autoille. Lisäksi tulisi selkeästi merkitä pyörätiet (ja kävelytiet) sairaalan pihalla.

IDEAN HYÖDYT

Pyörällä voisi tulla sairaalalle ja sen voisi jättää turvallisesti lukkoon pihalla pelkäämättä, että se varastetaan. Pyörätelineet tukisivat Kotkan pyöräilystrategiaa. Pyöräily tukee asukkaiden kuntoiluaja hyvinvointia.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa tämän budjetin yhteydessä, koska alue on Kymsoten omistuksessa, ja he hoitavat itsenäisesti alueen kehittämistä sekä rakentamista. Välitämme palautteen eteenpäin idean jättäjän luvalla.