Kuutsalon Mullin yhteysaluslaiturille lämmin odotustila ja parempi valaistus (ID #222)

Julkaistu 15.04.2021

JATKOON 

Lämmin odotustila Kuutsalon Mullin yhteysaluslaiturille saaristoliikennettä varten eli vastaavanlainen kuin nyt on Kuusisessa satamassa. Tällä hetkellä kaikki matkustajat ovat sään armoilla ja talvella yhteysalus Otava on ollut mm. tunnin myöhässä – kun paikalle tullaan aikaisin, niin odotusaikaa voi helposti olla lähemmäs pari tuntia. Tällä hetkellä on muutama vanha vanerinen bussipysäkki. Lisäksi valaistus on vaatimaton alueella. Alueelle voisi olla konttityylinen rakennustyömaakoppi tai vastaava ratkaisu, jossa olisi myös valaistus ja lämmitys.

IDEAN HYÖDYT

Idea parantaisi saaristolaisten ja mökkiläisten oloja yhteysalusliikennekäytössä. Saaristoliikenne on paljon käytetty liikennemuoto ympärivuoden, mutta myös monet muut ,kuten Kotkan kaupungin leirialuetta käyttävät, hyödyntävät pääsääntöisesti yhteisalusliikennettä. Kunnolliset odotustilat ja parempi valaistus toisi yhteysalusliikennettä käyttäville huomattavan paljon lisäarvoa.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Lämmin odotustila sijoittuisi Kotkan kaupungin alueelle Mullin yhteysaluslaiturialueelle. Esimerkiksi Kuutsalo Seura ry voisi olla mukana auttamassa talkootyössä.

IDEAN JÄTTI: Olli-Pekka Brunila

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sitä osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa käsitellään koko Kotkan verkkotyöpajassa, joka on tiistaina 11.5. klo 17-19 (Teams). Idean toteutettavuuden arviointi edellyttää vielä lisäselvitystä, ja kyseinen selvitystyö on asiantuntijoillamme työn alla.