FC KTP:n pelaajat seikkailevat kesäisessä Kotkassa

Julkaistu 12.08.2020

Kotkan kaupunki ja jalkapallon Ykkösessä pelaava FC KTP ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka yhtenä elementtinä ovat KTP:n pelaajien tekemät lyhyet videopätkät.
Videoissa, joista ensimmäinen julkaistaan 12.8. Kotkan kaupungin Youtube-kanavalla (https://www.youtube.com/user/kotkankaupunki) KTP:n pelaajat seikkailevat kesäisessä Kotkassa.

Ensimmäisessä videossa maalivahti Anton Lepola ja vasen wingback Tuomas Ollila viettävät mukavaa ja rauhallista kesäpäivää Kotkan saaristossa kunnes huomaavat, että kello on jo paljon ja harjoituksiin on kova kiire!

Videoita on kaikkiaan viisi ja ne julkaistaan Kotkan Youtube-kanavalla elokuun aikana.

Muissa videoissa FC KTP:n pelaajat järjestävät mm. possonsyöntikisan seuran kahvilassa Kotkan torilla, leikittelevät pallon kanssa Kotkan palkituissa puistoissa, käyvät kierroksella Kotkan liikuntapaikoissa ja kertovat Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemian pelaajapolusta, jonka on aikanaan läpikäynyt mm. Teemu Pukki.