Info

Aukioloajat

Lauantai 23.9. klo 10-18
Sunnuntai 24.9. klo 10-16

Saapuminen

Hyväntuulen Messut järjestetään Satama Areenalla Kotkan Kantasatamassa, osoitteessa Tornatorintie 102, Kotka.

Suosittelemme lämpimästi käyttämään julkisia kulkuneuvoja, pyörää tai saapumaan tapahtumaan kävellen!

Satama Areena/ Hyväntuulen Messut karttalinkki

Kotkan Kantasataman junaseisake on vain 400 metrin päässä  ja kaukoliikenteen linja-autoasemalle on matkaa 1,5 kilometriä. Pääkaupunkiseudulta, Lahdesta ja Lappeenrannasta ajaa n. 1,5 tunnissa Messuille.

 

Mikäli haluat saapua tapahtumaan taksilla, suosittelemme tällöin tilaamaan kuljetuksen etukäteen yhteistyökumppaniltamme Nortamaalta:

  • Nortamaa taksitilaus p. 0600 390 330 tai p. 05 218 4455

Paikallisliikenne Kotkan kaupungin sisällä on maksutonta messujen aikana

Messuille voit saapua ilmaiseksi Kotkan paikallisliikenteen linja-autoilla. Paikallisliikenteen kaikki vuorot ovat maksuttomia Kotkan kaupungin sisällä:

Lauantaina 23.9. klo 9–19 välillä (la messut avoinna 10–18) ja
Sunnuntaina 24.9. klo 9–17 välillä (su messut avoinna 10–16).

Joukkoliikenteen aikataulut löydät seuraavien linkkien takaa:

Lähimmät pysäkit ovat Kotkan kauppatori  ja Norskankadun päätepysäkki. Em. pysäkit sijaitsevat n. 600m päässä Satama Areenasta. Näille pysäkeille pysähtyy suurin osa bussilinjoista.

Paikallisliikenteen aikataulut ja reittiopas löytyy https://kotka.digitransit.fi/

Parkkeeraus

Kantasataman parkkialueet ovat maksutta käytössämme (P2 ja P3) ja tapahtumassa on liikenteenohjaus. Huomioittehan, että Vellamon oma parkkialue on ainoastaan Vellamon kävijöiden käytössä.

Noin 200 metrin päässä sijaitsee kauppakeskus Pasaatin Toriparkki, josta löydät parkkitilaa kahdesta kerroksesta. Lisätiedot Toriparkista löydät täältä.

Palvelut

Narikka
Narikkapalvelu on messuilla maksuton messukävijöille.

Esteettömyys

Satama Areenalla kulkeminen on esteetöntä.

Ravintola Satama Areena
Ravintola Satama Areena palvelee messuvieraita koko tapahtuman ajan. Koko Messujen ajan myytävänä pientä ja suurempaa purtavaa terveellisesti. Tervetuloa nauttimaan makuelämyksiä Ravintola Satama Areenaan!

  • Kahville
    Satama Areenan kahvila avoinna lauantaina kello 9.30–18.00 ja sunnuntaina kello 9.30-16.00. Myynti kahvilassa päättyy puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Kahvilassa on tarjolla herkullisia suolaisia ja makeita kahvileipiä, virvokkeita, smoothieitä, hedelmiä, makeisia yms.
  • Lounaalle
    Molempina messupäivinä voit nauttia monipuolisesta lounasbuffetista ravintolassa. Lauantaina kello 11.00–15.00 ja sunnuntaina kello 11.00–14.30. Lounaan hinta lauantaina 13,70 €/hlö ja sunnuntaina 18,50 €/hlö. Lounastarjoiluun sisältyy runsas salaattipöytä, talon leipää ja levitettä, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa, joista toinen vegaaninen kasvisruoka. Lisäksi kahvia tai teetä ja pieni makea.

Hyväntuulen Messuilla arvostamme toisiamme

Messuilla ei sallita minkäänlaista häirintää tai syrjintää. Jokainen messukävijä huolehtii omalta osaltaan, että messuilo ja hyvätuuli säilyvät itsellä ja muilla.

Messuilla kunnioitamme ja pidämme toisistamme huolta. Mikäli huomaat epäasiallista käytöstä, ilmoita siitä lähimmälle henkilökunnan edustajalle tai järjestyksenvalvojalle.

Yhdessä teemme parhaat messut reiluuden, rohkeuden ja rakkauden hengessä!

Yhteystiedot

Yhdessä teemme parhaat ensimmäiset Hyväntuulen Messut! Messuista vastaavat Kotkan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden vastuualueen Messutiimi Elina ja Kristiina:

ELINA SAKKARA
Projektikoordinaattori
elina.sakkara@kotka.fi
p. 040  6827 066
KRISTIINA KÄRKI
Messuassistentti
kristiina.karki@kotka.fi
p. 040 120 8711