Tervetuloa viihtymään Kotkan lastenkulttuurikeskukseen!

Kotkan lastenkulttuurikeskus Laivuri

Tuotamme ja kehitämme lapsilähtöistä ja yhdenvertaista lastenkulttuuria, jota ovat tekemässä taidealan ammattilaiset.

Toimintamuotoja ovat mm. toiminnalliset näyttelyt, tapahtumat, esitykset, koulutukset sekä työpajat. Tavoitteenamme on saavuttaa kaikki kotkalaiset lapset palveluidemme kautta. Varhaiskasvatuksen ja koulujen kautta tavoitamme kokonaiset ikäryhmät ja avoimen toiminnan kautta tarjoamme lapsiperheille esityksiä ja yhdessä tekemistä. Toimimme monien yhteistyökumppanien kanssa, tarjoamme taiteilijoille työmahdollisuuksia sekä kehitämme alan ammattilaisten osaamista.

Kotkan lastenkulttuurikeskus sai lokakuussa 2023 vihdoin kaivatut omat tilat osoitteesta Laivurinkatu 7, talon avajaisia vietettiin marraskuussa 2023. Muuton myötä lastenkulttuurikeskus sai uuden nimen Laivuri.


Varhaiskasvatukselle ja kouluille

Lapsiperheille

Avautuu uuteen ikkunaan

Ammattilaisille

  • Koulutukset
  • Hankkeet
  • Esiintyjät ja taidekasvattajat
  • Verkostot

Lasten ja nuorten kulttuuriverkosto Koppa

Koppa on alueellinen verkosto, jota Kotkan lastenkulttuurikeskus koordinoi. Verkostoon kuuluvat Kotkan lisäksi Hamina, Kouvola, Loviisa, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti. Verkosto kehittää lastenkulttuuripalveluita ja ammatillista osaamista alueellaan.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto

Suomen lastenkulttuurikeskukset ovat verkostoituneet valtakunnallisesti. Vuonna 2015 perustettiin Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, jonka jäsen Kotka on. Liitto ja verkosto tekevät yhteistyötä mm. välittäen näyttelyitä, esityksiä ja taidetyöpajoja. Tavoitteena on tuoda lapsilähtöinen ja saavutettava taidekasvatus mahdollisimman monen lapsen ja nuoren arkeen sekä lisätä hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin. Taiteellisen toiminnan avulla lapsi tai nuori ilmaisee itseään sekä saa monipuolisia elämyksiä.

 

SEURAAVAT TAPAHTUMAT


Tätä sivustoa rakennetaan parhaillaan.
The website is currently under construction.

 

Sosiaalinen media:

Facebook
Instagram

#kotkanlastenkulttuurikeskus
#laivurikotka
#kotkanlastenkulttuurikeskuslaivuri