Museokasvatus

Kouluille ja päiväkotiryhmille on tarjolla teemakierroksia ja työpajoja ajankohtaisiin vaihtuviin näyttelyihin ja tapahtumiin. Ryhmät voivat vierailla näyttelyssä ilman opastakin ja vaikkapa vastata Tehtäviä-sivuilta löytyviin kysymyksiin. Opettajilla on mahdollisuus myös varata kouluryhmilleen opetustila Kaija omatoimisten, näyttelyiden antia hyödyntävien tehtävien tekemistä varten.

Opettajille lähetetään 2–4 kertaa vuodessa sähköinen opetustiedote, jossa on ajankohtaista tietoa Merikeskus Vellamon ohjelmatarjonnasta. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä nimen ja sähköpostitiedot osoitteeseen maarit.laitala(at)kotka.fi.

Teemaopastuksia ja työpajoja voivat tilata myös muut aiheista kiinnostuneet ryhmät.

Tehtäviä omatoimiselle museokäynnille

Merikeskus Vellamon sivuilta löytyy tehtäviä Suomen merimuseon ja Kymenlaakson museon näyttelyihin. Voit valita eri-ikäisille koululaisille suunnattuja toiminallisia tehtäviä tai merenkulun ammatteihin syventyvän lomakkeen.

Ruuhkan välttämiseksi kerro ryhmänne tuloajankohdasta, vaikka et varaisi opastusta tai työpajaa. Aika: käytettävissä omatoimisesti Merikeskus Vellamon aukioloaikoina.

Tulosta tehtävät Merikeskus Vellamon sivustolta tai kysy lisää info(at)merikeskusvellamo.fi. Sähköpostitse voit myös tilata opettajien lomakkeet tehtäviin.