Liikunnan avustukset

Avustukset vuodelle 2019

Hyvinvointilautakunnan myöntämät järjestöyhteistyöavustukset on myönnetty. Seuraavan kerran yleiset liikunnan järjestöavustukset ovat anottavissa keväällä 2020 erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Tapahtuma-avustuksen ja muiden avustusten hakuajankohdista lisätään tietoa myöhemmin – asiasta voi tiedustella liikuntasuunnittelija Tapani Laaksolta.

Avustusta myönnetään vain niille urheiluseuroille, joilla on junioritoimintaa sekä kunto- ja erityisliikuntaa harrastaville rekisteröidyille liikuntaseuroille, tai terveysliikunnan yhteistyöhankkeisiin.

Anomukseen toimitettavat liitteet (toimintakertomus, tilinpäätös, toiminnantarkastajien lausunto ja toiminta- ja budjettisuunnitelma sekä luettelo toimivista ohjaajista ja kauden aikana uusista koulutetuista ohjaajista), tulee tehdä vain junioritoiminnan osalta. Anomuksessa oltava seuran Y-tunnus.

Liitteitä voi täydentää vielä huhtikuun aikana. Avustuksen suuruuteen voi vaikuttaa mikäli seura ei ole toimittanut kauden aikana harjoitusvuorojen kävijätilastoja. Samana päivänä postiin jätetyt anomukset eivät ehdi ajoissa.

Hakulomakkeet lisätään sivuille myöhemmin.