Tervetuloa kotka.fi:n käyttäjäksi!

Sivustomme on kohderyhmä- ja palvelulähtöinen. Sivuston päivitys tapahtuu pääsääntöisesti vastuualueiden ja yksiköiden sisällöntuottajien toimesta. Tekninen ylläpito Kymijoen ICT:n ja viestintäyksikön toimesta.
 
Ylälaidan Asukkaalle-,Yrityksille-, Muuttajalle- ja Matkailijalle-osioista löydät erityisesti kyseisille ryhmille suunnattuja sisältöjä.
Matkailijalle -linkki johtaa visitkotkahamina.fi sivustolle, mikä ei ole Kotkan kaupungin ylläpitämä sivusto.
 
Hallinto ja talous -osiosta löytyvät viralliseen Kotkaan liittyvät asiat. Täältä löytyvät mm. organisaatiokaaviot ja muut hallinnolliset asiat.
 
Tietoa Kotkasta -osio tarjoaa yleistietoa kaupunkiin ja seutuun liittyen.

Valikot ja oikean reunan sisältö

Jokaisen osion valikko avautuu vasempaan reunaan. Valikko avautuu pituudestaan riippuen edellisen valikon sisälle tai omana sivustonaan. Sisältöalueen ylälaidassa näkyy linkkipolku, jota pitkin voit palata kulkemaasi reittiä takaisin.
 
Oikeasta reunasta löytyvät pääasiassa yhteystiedot, pikalinkit, sivulinkit ja bannerit. Pikalinkit ovat helppo ja nopea siirtyminen useimmin etsittyyn sisältöön. Myös kuvabannerit johdattavat selaajan suoraan kohteeseen.
 
Sivulla yläkuvan alalaidassa oikealla on "some" -toimintopalkki. Tämän avulla voit jakaa sosiaalisen median yhteisöihin tietoa esimerkiksi rakennuslupaa käsittelevästä sisällöstä rakennusaikeissa olevalle ystävälle. Samalla työkalulla voit jakaa tiedon eri yhteisösivustojen avulla.

Tekstikoon muutos

Mikäli teksti on liian pientä luettavaksi, sivustomme tekstikokoa voit muuttaa CTRL-painike pohjassa ja painamalla + (plus) tai - (miinus) -painikkeita. Tämä toimii yleisimmissä selaimissa yleisesti.
 
Ylälaidasta löytyvät myös linkit kieliversioihin sekä Helsinki-keskuksen internetsivustoon.
 
Alalaidassa on palaute- ja yhteystietolinkit.
 
Sivustoa täydennetään ja kehitetään jatkuvasti. Kaikki palaute on erittäin arvokasta.
 
Viestisi voit lähettää alalaidan Palaute-linkin kautta.