Kotkan tulkkikeskus

Kotkan tulkkivälityskeskus on siirtynyt liikkeenluovutuksena Monetra Oulu Oy:lle

​Kotkan kaupunki on siirtänyt tulkkivälityskeskuksen harjoittaman tulkkaus- ja käännöspalvelujensa liiketoiminnan Monetra Oulu Oy:lle. Liikkeenluovutus yhdistää Kotkan, Oulun, Jyväskylän, Tampereen, Turun ja Lahden seudun tulkkaus- ja käännöspalvelujen tuotannon. Monetra Oulu Oy:n asiakkuuteen on tulossa useita kuntia Kotkan tulkkikeskuksen nykyiseltä toiminta-alueelta, joten kielipalvelutuotanto jatkuu Kymenlaaksossa laaja-alaisessa yhteistyössä.

Asiakaspalvelu 22.2.2023 alkaen.
Monetra Tulkkipalvelun puhelinnumero on 040 146 9909. Se korvaa Kotkan tulkkivälityskeskuksen puhelinnumerot.

Monetra Tulkkipalvelun asiakaspalvelu toimii arkisin kello 8-16, ja muina aikoina tulkkauspalveluita saa samasta numerosta päivystysluontoisesti.

Tulkkauspalveluita voi tilata Monetran Tempo-portaalin kautta tai puhelimitse. Käännöspalvelut tilataan Tempo-portaalin kautta, mutta tiedusteluja voi tehdä yllä mainitusta palvelunumerosta.

Tilaa tunnus Tempo-portaaliin
Monetra Tulkkipalvelun Tempo-portaali on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen tilauskanava, ja se on asiakkaiden käytettävissä heti 1.1.2023 alkaen. Tempoon pääsee kirjautumaan osoitteesta https://tempo.monetra.fi/.

Uudet tilaajat voivat tilata Monetra Tulkkipalvelun Tempo-portaalin tunnukset lomakkeella:  http://monetratulkkipalvelu.fi/tilaa-tempo-tunnukset/

Tempo-portaalin ohjeet:
video-ohjeet: Tempon ohjevideot asiakkaille (dreambroker.com)
kirjalliset ohjeet: Tempo_Ohjeet-tilaajalle-1.pdf (monetratulkkipalvelu.fi)

Blitz-Salamatulkkaus
Blitz Salamatulkkaus on erityisesti ennakoimattomiin ja nopeisiin tulkkaustarpeisiin kehitetty, sovelluksen kautta toimiva tulkkauspalvelu. Lisätietoja Monetra Tulkkipalvelun nettisivuilta http://monetratulkkipalvelu.fi/blitz-salamatulkkaus/  ja osoitteesta: salamatulkkaus@monetra.fi

Monetra-konserni ja Monetra Tulkkipalvelu
Monetra on julkisomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita asiakkaidemme tarvitsemia tukipalveluita.

Monetra Tulkkipalvelulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kielipalveluiden tuottamisesta asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Tulkkipalvelun tiimi koostuu laajasta verkostosta, johon kuuluu noin 400 tulkkia ja kääntäjää sekä asiantuntijayksikkö, joka koordinoi toimintaa. Tulkkaus ja käännöspalveluiden käyttäminen edellyttää Monetra Oulu Oy:n asiakkuutta.

Tutustu lisää: https://monetratulkkipalvelu.fi/  ja https://www.monetra.fi/

Lisätietoja:
Johtaja Titta Heikkinen 044 703 1855
Asiakkuuspäällikkö Veera Rautavuoma 050 307 3155
Palvelupäällikkö Hanna-Mari Kolistaja 040 556 3440
Kehittämispäällikkö Elina Heiniemi 044 703 1869
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi

 

Majakka