Hyväntuulen messut Kotkan Kantasatamassa

Tervetuloa hyvinvoinnin löytöretkelle

Koe ensimmäiset Hyväntuulen messut Satama Areenalla la–su 23.–24.9.2023!

Hyväntuulen messut on täysin uusi, Kotkan kaupungin järjestämä ja laajasti hyvinvoinnin teemoihin kietoutuva tapahtuma. Se tarjoaa monipuolisesti erilaisia välineitä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, elämyksiä, ideoita ja hyvää mieltä kaiken ikäisille.

Hyväntuulen messut vahvistavat ja toteuttavat Kotkan kaupungin strategiaa luomalla kaupunkiimme täysin uudenlaisen tapahtuman ja tavan vahvistaa hyvinvointia. Messut ovat osaltaan rakentamassa strategian mukaista upeaa elinympäristöä Kotkaan.

Messuilla näet, koet, ja kohtaat

Meillä messukävijä on kaiken keskiössä. Järjestimme kyselyn ja kotkalaiset saivat kertoa, mitä he haluavat messuilla nähdä ja kokea – me kuuntelimme tarkalla korvalla! Kyselyistä ja haastatteluista tuli vahvasti ilmi se, että hyvinvointi tarkoittaa meille jokaiselle erilaisia asioita ja tämä monipuolisuus näkyy myös messuilla. Passiivimessut ovat historiaa, näillä messuilla ja näytteilleasettajien osastoilla saat itse tehdä, kokeilla ja osallistua toimintaan niin paljon kuin haluat. Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan!

Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua.

Mitä messuilla on?

Tässä muutama nosto messuilta:

  • Hyvinvointiaiheiset, monipuoliset näytteilleasettajien pisteet, joissa jokaisessa on jokin osallistava elementti.
  • Päälavalla tapahtuu! Päälavan ohjelmaan sisältyy mm. tunnetut pääesiintyjät, hyvinvointi-infoja, yllätysohjelmanumeroita aina tanssista lauluun ja vaikka mihin, tule ja ylläty!
  • Tilaa hengähtää! Päätilassamme on hengailupiste, jossa voit tutkailla ihmisvilinää samalla kun seuraat päälavan ohjelmaa, tai hengähdät hyvinvoinnin löytöretkelläsi. Lisäksi messuiltamme löydät myös hiljaisen huoneen.
  • Nuorille oma tila ja ohjelmaa koko messujen ajan.
  • Lapsille oma touhulatila, jossa ohjattua toimintaa.
  • Oma tila uuden kokeilemiseen – luo ohjatusti oma aarrekarttasi unelmointiin tai kokeile joogaa messuilla. Täällä pääset tutustumaan uusiin hyvinvointiteemoihin!
  • Tuo ja vie -hyvinvointikirppis eli hyvinvointiteemainen kirpputori, jossa raha ei vaihda omistajaa.

Heräsikö kysymyksiä tai ajatuksia? Tarvitsetko opastusta messuilla?
Ota yhteyttä messutyöntekijöihin, olemme täällä just teitä varten. Yhdessä teemme parhaat messut!

#hyväntuulenmessut
#merikaupunkikotka
#satamaareena