Pitkäsaaren vapaa-ajan rantatontit

Koronan vuoksi toivomme yhteydenottoja pääsääntöisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli haluat asioida maanhankinta ja -luovutustoimessa paikan päällä, sovi tapaamisesta etukäteen henkilökunnan kanssa.

Kotkan kaupunki myy kuusi (6) vapaa-ajan rakennuspaikkaa Pitkäsaaresta. Sähköliittymä sisältyy tontin hintaan, lisäksi on mahdollista liittyä kesäveteen. Rakennuspaikan ostaja sitoutuu rakentamaan ranta-asemakaavan mukaisen lomarakennuksen kolmen vuoden kuluessa siten, että rakennuksessa voidaan tehdä käyttöönottotarkastus. Varausmaksu on 150 €, joka hyvitetään ensimmäisessä vuokrassa tai kauppahinnassa.

Pitkäsaaren rakennuspaikan ilmakuva

Vesijättömaan (merkitty ilmakuvassa erikseen) lunastusta voi tiedustella Kaarniemen osakaskunnalta: Kari Klaavu, p. 0400 983 554, kari.klaavu@kymp.net

Hakuohjeet

Kuvassa on Pitkäsaaren rantanäkymäRakennuspaikkoja haetaan sähköisen karttapalvelun kautta. Karttapalvelussa näkyy vain vapaat, varattavissa olevat tontit.

Alla olevasta linkistä pääset suoraan varaamaan tontteja. Varaaminen tapahtuu klikkaamalla haluttua tonttia, jolloin tontin tiedot tulevat esiin sivun oikeaan laitaan. Klikkaa linkkiä ”lisää tämä tontti hakemukseen” ja siirry hakemukseen.

Pitkäsaaren rantatonttien varaaminen