Ajankohtaista

Joukkoliikenteen vuosiraportti 2017

Hamina-Kotka-Pyhtää -alueen joukko- ja palveluliikenteen vuosiraportti 2017 on valmistunut.
Vuosiraportti 2017
 

R-kioskeista Walttia

Waltti tuotteiden myynti ja lisälataus alkaa R-kioskeissa Karhulassa Eteläinen Karjalantie 3 ja Haminassa Kaivokatu 10 maanantaina 19.2. R-kioski perii asiakkaalta palkkion, joka on 3,06% +alv. 24% latauksen arvosta. Esimerkiksi 10€ arvon latauksesta se on 0,4€ ja aikuisen 30-päivän kausituotteesta noin 2€. Uudet Kela tuetut kortit ovat saatavissa toistaiseksi vain Kotkasta Asiakaspalvelupiste Ruorista Kirkkokatu 6.
 

Waltin uusi verkkokauppa

Waltti-matkakortin arvon ja uuden kausituotteen lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa. kauppa.waltti.fi
Uusia matkakortteja kaupasta ei voi ostaa, uuden kortin voit ostaa nykyisestä linkistä nettilataukset.waltti.fi ja 15.2. mennessä avautuvasta uudesta kaupasta kortit.waltti.fi

Waltti kaupassa voi ladata matkakortin
a) ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortti numeron ja oman liikennöintialueen
b) rekisteröimällä oman käyttäjätilin, tiliin voi yhdistää useita kortteja. Rekisteröityminen edellyttää sähköpostin ja salasanan antamista. Nykyisen Walttinettipalvelun tunnukset eivät toimi uudessa kaupassa. Rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.
 

Semel Reissu mobiililippu

Kotkan seudun Waltti-liikenteessä otetaan 10.7.2017 käyttöön Semel Reissu mobiililippu. Mobiililippu on tarkoitettu satunnaisesti linja-autoa käyttäville. Asiakkaan maksama matkan hinta on mobiililipulla kalliimpi kuin Waltti arvokortilla, mutta kertamaksua halvempi.

Mobiililippua varten asiakas tarvitsee Semel Oy:n Reissu-sovelluksen omalle mobiililaitteelleen. Sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi AppStoren ja Google Play-sovelluskaupasta. Mobiililippua käyttävän asiakkaan tulee latauksen jälkeen rekisteröityä sovelluksen käyttäjäksi, jonka jälkeen sovelluksen kautta voi ostaa lipun, jonka matkustaja näyttää mobiililaitteestaan kuljettajalle, kuljettaja varmistaa lipun oikeellisuuden ja rekisteröi maksun myyntiaitteelle.

Mobiililippu maksetaan sovelluksien tarjoaamilla tavoilla. Maksu ohjautuu sovelluksien palveluntarjoajille, jotka vastaavat sovelluksien toimivuudesta. Palvelutarjoajat välittävät maksun lopulta kaupungille. Mobiililipun voimassaoloaika on ostohetkestä 90 minuuttia, ja se on ostettava ennen linja-autoon nousua.
Linkki Semel Reissun kotisivulle, jossa lisätietoa mobiililipusta https://www.reissulippu.com

 

Waltti

Matkakortti Waltti saapui Kotkan seudun joukkoliikenteeseen 1.7.2016 alkaen , josta lähtien Hamina-Kotka-Pyhtää-alueella on ollut käytössä uudet, entistäkin edullisemmat bussilippujen hinnat!
Lue lisää