Sherlock Holmes ja tohtori Watson Baskervillen koiran jäljillä

Julkaistu 08.11.2022

Ken Ludvigin ja Arthur Conan Doyle käsikirjoittama, Reita Lounatvuoren suomentama ja Ilmari Pursiaisen ohjaama dekkari Baskervillen koira saa ensi-iltansa lauantaina 12.11. klo 18 Kotkan kaupunginteatterin Suurella näyttämöllä.

Devonin utuisilla nummilla Baskervillen suvun miehiä vainoaa kaaaamea kirous!
Legenda kertoo Sir Hugo Baskervillen saaneen surmansa painajaismaisen hirviökoiran hampaissa. Sata vuotta myöhemmin Baskervillen perillinen löytyy mystisesti kuolleena, vierellään valtavan koiran jälkiä…
Maailmankuulu mestarietsivä Sherlock Holmes ja hänen uskollinen apurinsa Tohtori Watson kohtaavat uransa merkillisimmän tapauksen ja vaarallisen vastustajan – pian on jälleen yhden Baskervillen henki uhattuna!

Arthur Conan Doylen Sherlock Holmes -klassikkoon Baskervillen koira perustuvassa, Ken Ludwigin sovittamassa dekkarissa yleisö pääsee nauttimaan virtuoosimaisesta näyttelijäntyöstä ja seuraamaan, miten näyttelijät selviävät salamannopeiden roolivaihtojen liki mahdottomasta haasteesta.

Suurella näyttämöllä nähdään klassikkotarinan koomisesti virittynyt versio, jossa dekkarikomedian jännittävää arvoitusta selättävät Osku Haavisto, Eeva Hautala, Kalle Kurikkala, Antti Leskinen ja Juho Markkanen.

Katso lisää https://www.youtube.com/watch?v=g2Ne9mKxtyk