Kauppatorin kuusimetsän nuotiotulet palavat lauantaisin

Julkaistu 15.11.2022

Kotkan kaupunki pystyttää viimevuotiseen tapaan kauppatorille valaistun kuusimetsän. Joulun alla lauantaisin FC KTP Juniorien T11-12 joukkue pitää metsällä tulia 10-14.

Nuotiopaikalle metsän eläimetkin ovat kerääntyneet viettämään joulua. Lapsien ja miksipä ei aikuistenkin kannattaa suunnata siis taskulamppujen kanssa torille. Voitte ottaa vaikka kilpailun montako heijastavaa metsäneläintä ja mitä kaikkea muuta löydätte kuusien joukosta.

Joulukuussa lauantaipäivinä torilla palaa avotuli klo 10-14 ja paikalla on mahdollisuus ostaa FC KTP Juniorien T11-12 joukkueelta makkaraa ja lämmittävää glögiä. Myös omia eväitä pääsee grillaamaan.

  • 3.12. torilla Ravintola Torin Joulun avaus. Kuusimetsän tulet palavat ja torin alueella on mm. tonttuja, eläimiä ja joulupukkikin on luvannut tulla piipahtamaan.
  • 10.12. tulet syttyvät ja paikalla tonttuja ja joulupukkikin on luvannut saapua paikalle yhteentoista mennessä.
  • 17.12. joulutarinoita, sekä klo 11-12 kaupunginjohtaja ja kaupunginhallituksen jäseniä tavattavissa. Myös joulupukki tulossa tapaamaan kaikkia joulunmielisiä kuntalaisia.

Olemme kutsuneet mukaan eri tahoja ohjelman merkeissä. Torilla kuullaan joulumusiikin lisäksi joulutarinoita, nähdään joulupukki ja kuullaan mahdollisesti myös kuorolaulua. Mikäli sinä haluat toteuttaa torille lisää ohjelmaa vaikka runon lausunnalla, niin olethan yhteydessä Hanna Pikkaan.

Lisätietoja:

Hyvinvoinnin edistämisen vastuualue:
Osallisuuskoordinaattori Hanna Pikka, p. 040 185 3285
Ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön koordinaattori Hanna-Kaisa Lähde,
p. 040 6127835
Tekniset palvelut: Kaupunginpuutarhuri Mari Nenonen, p. 040 688 3860