Hyväntuulen messut Kotkassa syyskuussa 2023 – kaupunkilaisten toiveita kerätään nyt 

Julkaistu 15.11.2022

Hyväntuulen messut on täysin uusi, Kotkan kaupungin järjestämä, laajasti hyvinvoinnin teemoihin kietoutuva tapahtuma Satama Areenalla syksyllä 2023.
Syyskuun 23.-24. päivinä järjestettävä tapahtuma on messukävijöille maksuton ja se tarjoaa laajasti välineitä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, elämyksiä, ideoita ja hyvää mieltä.

”Hyväntuulen messut toteuttaa Kotkan kaupungin strategiaa luomalla kaupunkiimme täysin uudenlaisen tapahtuman ja tavan vahvistaa hyvinvointia. Messut ovat osaltaan rakentamassa upean elinympäristön sekä yhteisen Kotkan strategisia päämääriä”, kertoo messujen projektipäällikkö Elina Sakkara.

Vastaa messukyselyyn – palkintona Kotka-aiheisia tuotteita

Kotkan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue toteuttaa kyselyn, jonka avulla kartoitetaan kotkalaisten toiveita Hyväntuulen hyvinvointimessujen sisällöiksi. Kysely on suunnattu yli 13-vuotiaille kotkalaisille ja se on avoinna 15.–27.11.

”Kyselyn tavoitteena on kerätä kotkalaisten toiveet messuista, jolloin tapahtumasta tulee kotkalaisten näköinen, juuri meitä palveleva”, Elina Sakkara kertoo.

Linkki kyselyyn on https://kotka.e-lomake.fi/lomakkeet/1079/lomake.html

Kyselyyn vastanneiden, yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme Kotka-aiheista yllätystuotepalkintoa. Arvonta suoritetaan 28.11. ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

”Kannattaa muistaa, ettei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia, vaan nyt halutaan kuulla kotkalaisten ajatuksia ja toiveita. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 5 minuuttia”, Elina Sakkara muistuttaa.

Kyselyn lisäksi toteutetaan yhteistyössä XAMK-opiskelijoiden kanssa eri ikäryhmille ryhmähaastattelut, jolloin saadaan tarkempaa tietoa messusisältötoiveista ja esimerkiksi pienempien lasten toiveet kerättyä.