Syysloma vaikuttaa Kotkan seudun bussiliikenteeseen

Julkaistu 21.10.2022

Koulujen syysloma 24.–28.10. vaikuttaa Kotkan seudun paikallisliikenteeseen. Tuolloin ei ajeta merkinnällä koulp. / koulupäivisin olevia vuoroja. Muut vuorot ajetaan normaalisti.

Kotkassa loma vaikuttaa linjojen 2, 8 ja 13 aamuaikatauluihin sekä linjaan 15. Linjoissa 2, 8 ja 13  on muutamia vuoroja, jotka ajetaan vain koulupäivinä ja lisäksi linjan 15 kaikki vuorot ajetaan vain koulupäivinä (korjaus linja 15 osalta 26.10.) .

Haminassa loma vaikuttaa miltei kaikkien muiden linjojen aikatauluihin paitsi linjoihin Hamina – Kotka välin linjoihin 1 ja 1M.

Pyhtäällä loma vaikuttaa miltei kaikkien linjojen aikatauluihin.

Kotkan seudun reittiopas kotka.digitransit.fi näyttää kullekin päivälle ajettavat vuorot, siten että lomaviikon aiheuttamat muutokset on aikatauluissa huomioitu.

Kotkassa aiempiin vuosiin nähden eroina ovat se, että edellä mainituilla linjoilla 2, 8, 13 ja 15 on yhteensä 16 vuoroa, joita ei ajeta koulujen loma-aikoina.

Pyhtää – Kotka -välille on aiempaan vuosiin nähden lisätty yksi lisävuoro koulujen loma-ajoille; kyseessä on Huutjärveltä 8.15 Kotkaan kulkeva vuoro.

Kotkan seudun reittiopas näyttää kullekin päivälle aikataulut, joissa on otettu huomioon lomaviikon poikkeukset. Reittiopas löytyy osoitteesta kotka.digitransit.fi ja siihen on linkit niin joukkoliikenteen nettisivuilta jonnejaminne.fi / kotkanaikataulut.fi kuin Waltti mobiili –sovelluksesta.