Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -tapahtuma keräsi jälleen tuhansia kävijöitä

Julkaistu 24.10.2022

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -tapahtuman kävijämäärä nousi viime vuodesta, jolloin tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran. Tänä vuonna kävijöitä oli reilusti yli 23 000.

”Tapahtuma sujui yli odotusten. Ihmisiä oli paljon liikenteessä ja oli hienoa nähdä paljon iloisia kasvoja kaupungilla. Positiivista palautetta tuli mm. teoskohteista ja festivaalin ajankohdasta”, iloitsee tapahtumapäällikkö Tiina Salonen

Viikonloppuna 19.-22.10. järjestetty Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa koostui erilaisista valo- ja ääniteoksista sekä muusta ohjelmasta. Tänä vuonna mukana oli vajaat kaksikymmentä teoskohdetta. Kohteita oli Kotkansaaren lisäksi Kyminlinnan valleilla, Karhulassa ja Sunilassa. Kävijöitä riitti jokaisessa kohteessa. Tapahtuman järjestää Kotkan kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut yhdessä monien muiden toimijoiden kanssa.

Tapahtumasta toteutetaan kävijäkysely. Kyselyyn voi osallistua tapahtuman verkkosivuilla www.aaltojafestivaali.fi. Palautetta käytetään tapahtuman kehittämiseen.

Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa -festivaalin tuotantotiimi kiittää kaikkia kävijöitä ja tapahtuman toteuttajia, sekä tapahtuman mahdollistavia yhteistyökumppaneita MM Kotkamillsia ja Kauppakeskus Pasaatia.

Aaltoja-tapahtuma, Kotkan kirkko