Tahdon portaat tupakkavuorelle (ID 368)

Julkaistu 13.09.2022

EI JATKOON

Kuntoportaat aika vähällä käytöllä olevalle Tupakkavuorelle. Samalla uudet portaat Tolsan päädyn hajoamassa olevien tilalle. Ylös myös näkötorni josta näkymä kaupunkiin päin ja saisi 30 lisäporrasta.

Idean hyödyt

”Tahdon portaat” symboloisivat Kotkalaisille omien ponnistelujen merkityksen voittaviin saavutuksiin. ”Tuolla kärsittiin ja voiton hetkellä katsomosta asti nähtäisiin minne asti piti kiivetä että kirkkain tulos syntyi”.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Fc KTP juniorien vanhemmat. Lisäksi tsemppi kaiverruksilla portaisiin on saatu kerättyä varoja yksityisiltä ja yrityksiltä.

Idean jätti Kari Penttilä

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit.

Idean kustannukset ylittävät Osbun budjetin. Kuntoportaita ehdotettiin useammassa ideassa ja otammekin siksi mietintään, voitaisiinko sellaiset toteuttaa jollain aikavälillä. Yksittäisten portaiden kustannukset ylittävät osallistuvan budjetoinnin rajan eikä niitä siksi tässä yhteydessä valitettavasti voida toteuttaa. Ehdotetut paikat laitetaan kuitenkin muistiin ja niihin palataan siinä yhteydessä, kun suunnittelu on ajankohtaista toisen budjetin yhteydessä.