Onkilaituri (ID 407)

Julkaistu 14.09.2022

EI JATKOON

Olisi mukava saada laituri, josta voisi onkia ongella ja virvelöidä. Olen tänä kesänä huomannut, että on niin vähän onkipaikkoja joista pääsee kunnolla onkimaan tai virvelöimään. Kesäisin käy myös paljon nuoria poikia kalassa, mutta rannat ovat matalat ja kaislikkoiset. Ja mattolaitureilla on ruuhkaa.. Esim. Norssaareen rannoille voisi sijoittaa laiturit sekä pohjois- että eteläpuolelle. Kalamiehet varmaan tietäisivät, mistä kalaa tulee. Ehkä myös Kymijoelle jonnekin??? Talvella niistä voisi myös käydä laituripilkillä.

Idean hyödyt

Kalastaminen on hyvä harrastus kaikenikäisille ! Etenkin olen törmännyt pieniin poikiin heidän kalaretkillään ja joille soisin hyvän harrastuksen myötä myös kalaonnea. Itse aloitin kalastusharrastuksen jäätyäni eläkkeelle. Voisi järjestää myös onkikilpailuja hyvässä paikassa! Ja aina kun on kalassa, saisi vinkkejä toisilta kala-apajilla olijoita.

Mahdolliset yhteistyökumppanit

Kaikki kalastuksesta kiinnostuneet. Mainostamiseen lahjoituksena tai ainakin edullisesti paikallisilta puumarketeilta puutavaraa..

Idean jätti Päivi Teittinen

Vastaus

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin osallistuvaan budjetointiin. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella.

Merikaupunki Kotkasta löytyy paljon upeita rantoja, joihin kuka tahansa voi mennä ongelle. Sekä meren että Kymijoen rannoilta löytyy paljon upeita kalastuspaikkoja. Parhaimmat kalapaikat ovat varmasti tarkasti varjeltuja salaisuuksia, mutta jokainen voi rohkeasti luontoon lähtemällä löytää itselleen sopivan paikan saada saalista. Lisätietoa kalastuksesta tällä alueella löytyy esimerkiksi VisitKotkaHaminan verkkosivuilta: VisitKotkaHamina Avautuu uuteen ikkunaan.