Kaupunginkirjastoon tuli äänitysstudio

Julkaistu 29.08.2022

Kotkan pääkirjastoon avataan uutena palveluna äänitysstudio. Studio on yli 15-vuotiaiden asiakkaiden käytettävissä maksutta kirjaston aukioloaikoina ja sitä voi varata neljäksi tunniksi kerrallaan. Studiossa voi soittaa, äänittää ja harjoitella omaa instrumenttia, käyttää kirjaston soittimia tai äänittää vaikka podcastia.

Käyttäjän ei tarvitse olla musiikin ammattilainen tai huippuosaaja käyttääkseen äänitysstudiota. Studio-opastaja on paikalla varauksen alkaessa ja auttaa tarvittaessa studion käytössä.

Studiovarustukseen kuuluu valikoima laadukkaita laulu- ja yleismikrofoneja, ammattitason studiokaiuttimet, sähköpiano ja FLKey 37 -midikoskettimisto . Ohjelmistovalikoima sisältää muun muassa ohjelmat Cubase 11, FL Studio 20, Amplitube 5, Guitar Rig 6 sekä Native Instruments Komplete 13 -virtuaali-instrumenttipaketin.

Kattava laite- ja ohjelmistolista osoitteesta:

https://bit.ly/3tGzbVV

Studion avajaiset järjestetään Kotkan pääkirjaston kolmannen kerroksen Studiossa maanantaina 5.9. klo 14-16. Paikalla ovat mediaohjaaja Juha Tenhunen, hanketyöntekijä Joel Jansson ja kirjastotoimenjohtaja Mikko Vainio sekä Studion koekäyttäjä.