Meripäiväjazzit soi kuusikymppisiä juhlivilla Meripäivillä heinäkuussa

Julkaistu 07.06.2022

Tämän kesän Meripäivillä kuullaan monipuolinen ja viihdyttävä kattaus sekä paikallista että kansainvälistä jazz-osaamista, kun Kotka Jazz ry järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa Meripäiväjazzit-tapahtuman Meripäivien aikaan. Kaksipäiväinen festivaali järjestetään perjantaina 29.7. ja lauantaina 30.7. ja silloin jazzista pääsee nauttimaan koko päivän ajan; iltapäivisin Soittoruokala Karoliinassa ja iltaisin Merisydän Cafessa Maretariumilla.

”Perinteisiä Meripäiväjazzeja on toivottu kovasti yleisön ja muusikoiden puolelta. Hyvälle jazz-musiikille on aina oma paikkansa Meripäivillä. Odotan itse myös kovasti esiintymistämme ja uskon, että yleisö löytää hyvin konsertteihin”, kertoo Kotka Jazz ry:n puheenjohtaja Wiljami Salminen.

”Aivan mahtavaa saada Meripäiväjazzit mukavaan juhlavuoden ohjelmaan. Kotka Jazz on koonnut upean ohjelmiston Meripäiväkävijöiden nautittavaksi ja hienoa, että saatiin myös ravintolat innostuneena mukaan”, toteaa tapahtumapäällikkö Tiina Salonen.

Kotka Jazz ry on yksi maamme aktiivisimmista jazz-yhdistyksistä. Joka maanantaista East Coast Jazz- klubia on järjestetty jo lähemmäs 800 kertaa. Yhdistys järjestää Meripäiväjazzien lisäksi myös suosittua Django-festivaalia heinäkuun alussa.

Tervetuloa tutustumaan jazz-kaupunki Kotkaan ja nauttimaan loistavasta musiikista sekä erinomaisista tarjoiluista! Meripäiväjatseille on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestää Kotka Jazz ry yhteistyössä Soittoruokala Karoliinan, Merisydän Cafen ja Kotkan Meripäivien kanssa.