#hyvämiä-kiertueella kerrotaan Kotkan maksuttomista palveluista

Julkaistu 23.06.2022

#hyvämiä-kiertue starttasi Kotkassa tällä viikolla Äijäkän uimarannalta. Seuraavaksi kiertue saapuu Tampsan montulle 28.6.
#hyvämiä-kiertueen tarkoituksena on kertoa kotkalaisille tarjolla olevista kaupungin maksuttomista palveluista kuten 15-30-vuotiaille suunnatusta Ohjaamosta, liikuntaneuvonnasta ja hyvinvointiliikuntapalveluista, sekä vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksista kaupungissa.
Kiertueella mukana ovat Kotkan Ohjaamo sekä Kotkan kaupungin Hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue. Mukana on myös vierailevia tähtiä eri tahoilta.

Tarjolla on liikuntahaasteita, #hyvämiä-bingo, tietoa elokuussa alkavasta osallistuvasta budjetoinnista (Osbu) sekä nuorisotyön projektirahasta. Bingon erilaisia hyvinvointiin liittyviä tehtäviä voi suorittaa kesän aikana ja palauttaa kupongin elokuussa Kotkan Ohjaamoon sekä samalla osallistua tuotepaketin arvontaan.

#hyvämiä-kiertue jalkautuu uimarannoille, toreille, puistoihin ja tapahtumiin eri puolille Kotkaa. Tarkemmat paikat ja ajankohdat löytyvät Facebook-tapahtumasta (#hyvämiä-kiertue) sekä Kotkan kaupungin nettisivuilta (www.kotka.fi/hyvinvointi). Paikat ja ajankohdat ovat myös tämän sivun alalaidassa. Sään ollessa huono, paikat ja ajat voivat muuttua ja niistä tiedotetaan Facebook-tapahtumassa.

”Haluamme nostaa esille jokaisen oman hyvinvoinnin, johon liittyy niin liikkuminen kuin mielen hyvinvointi, mutta myös yhteisöllisyys sekä mahdollisuudet vaikuttaa omiin asioihin. #hyvämiä tarkoittaa sitä, että on hyvä itselleen, esimerkiksi syömällä hyvin ja liikkumalla itselle mieleisellä tavalla. Itseä kannattaa myös välillä kehua: ”Hyvä miä, kun olen näin mahtava tyyppi!”  Haluamme keskustella ihmisten kanssa heidän hyvinvoinnistaan sekä lisätä tietoisuutta kaupungin maksuttomista hyvinvointia ja osallisuutta lisäävistä palveluista”, kertoo Kotkan Ohjaamon koordinaattori Kaisa Heimonen.

Hyvämiamainos