Kymi Sinfonietta Meriniemessä – estradilla oma muusikot

Julkaistu 25.05.2022

Kymi Sinfoniettan omat jousi- ja puhallintaiturit pääsevät keskiviikkona 1.6. klo 19 pianisti Irina Zahharenkovan kanssa vauhtiin tunnelmallisissa, valoa ja elämänhalua sekä villiä rytmiikkaa sisältävissä kamarimusiikkiteoksissa.

Elämän makuja -konsertti kuullaan poikkeuksellisesti ravintola Meriniemen nostalgisessa miljöössä Kotkan Sapokassa, ikkunoista voi ihailla musiikkia kuunnellessa merellistä maisemaa ja alusten lipumista hiljalleen kohti kesäistä ulappaa.

Muusikoiden monipuoliset taidot lähtevät liitoon venäläisten, puolalaisten ja tsekkiläisten sävelien voimin.
Konserttiohjelmassa on Mihail Glinkan Septetto Es-duuri, Sergei Rahmaninovin Trio élégiaque nro 1 g-molli, Witold Lutosławskin Dance preludes (kamariorkesteriversio) ja Bohuslav Martinůn Les rondes, H. 200.

www.kymisinfonietta.fi