Waltti-kesälipun myynti alkaa vapunpäivänä

Julkaistu 26.04.2022

Kotkan seudun joukkoliikenteessä tulee myyntiin kesäkaudelle 2022 edullinen kesäajan kausilippu Waltti-kortille. Tuotteen myyntiaika Waltti-palvelupisteissä sekä netin Waltti-kaupassa on 1.5.–16.6.2022. Lippu on voimassa 90 päivää sen ensimmäisestä leimauksesta, kuitenkin enintään 16.9.2022 saakka. Kesälippua ei voi ostaa linja-autosta eikä Waltti-mobiilisovelluksesta.

”Kyseessä on jo järjestyksessään 30. kesä, kun seudulla on tämän tyyppinen tuote myynnissä”, kertoo Kotkan kaupungin joukkoliikennepäällikkö Esa Partanen.

”Edullisella lipulla kannustamme käyttämään paikallisliikennettä erityisesti kesäkaudella, mutta lipun pitkä voimassaoloaika mahdollistaa sen käytön jo loppukeväänä tai alkusyksystä matkustamiseen.”

Lippu on hinnoiteltu matkustusvyöhykemäärien mukaan. Yhdelle vyöhykkeelle aikuisen lippu maksaa 75 euroa ja juniorilippu 50 euroa. Lippu kelpaa muiden Waltti-kausituotteiden tapaan kaikissa Kotkan, Haminan ja Pyhtään sisäisen liikenteen vuoroissa.

Lisätietoja lipusta verkkosivulta Jonnejaminne.fi