Vapun pirskahtelevaa iloa ja tähtiloistoa – solisteina Anne Mattila ja Mikael Konttinen

Julkaistu 26.04.2022

Kymi Sinfonietta ja tunnetut artistit pääsevät juhlistamaan vappua yhdessä liveyleisön kanssa vihdoinkin, peräti kolmen vuoden tauon jälkeen.
Kymi Sinfoniettan jo käsitteeksi muodostuneissa vappukonserteissa lauantaina 30.4. kl0 19 Kotkan konserttitalolla ja sunnuntaina 1.5. klo 12 Kuusankoskitalolla juhlistetaan kevättä jälleen hyväntuulisen musiikin ja huippuesiintyjien voimin.
Viihdemusiikin helmien ja klassikoiden äärellä päästään vappuisen helmeilevään tunnelmaan – luvassa on nostalgista värettä, svengaavaa menoa ja tähtisolistien omia hittejä.

Kymi Sinfoniettan vieraiksi saapuvat iskelmätaivaan suosikit, Anne Mattila ja Mikael Konttinen.
”Enkeleitä onko heitä” ja ”Perutaan häät” -hiteistään tunnettu Anne Mattila on yksi genrensä suursuosikeista. Hyvin nuorella iällä keikkailun aloittaneella Mattilalla on takanaan jo mittava laulajanura ja myös kuvataiteilijuudella on merkittävä osa hänen elämässään.
Konttista on tituleerattu myös ”lentäväksi laulajaksi”, sillä monipuolisen kevyen musiikin osaamisen lisäksi hän on myös ammattilentäjä. Hänen valtakunnallinen uransa ponnahti kunnolla käyntiin vuoden 2006 itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa Kaartin soittokunnan solistina.

Svengaavaa menoa tahtipuikkoineen vappukonsertissa pitää yllä Heikki Elo, joka on todellinen musiikin moniottelija, kapellimestari, säveltäjä, sovittaja ja kosketinsoittaja.

Koronapandemian osalta konserteissa noudatetaan edelleen turvallisuussuunnitelmaa, joka löytyy orkesterin nettisivuilta osoitteesta www.kymisinfonietta.fi.