Perusopetus ja lukio aloittavat kevätlukukauden lähiopetuksessa

Julkaistu 08.01.2022

Kotkan kaupungin perusopetus ja lukio aloittavat kevätlukukauden lähiopetuksessa. Maskin käyttöä suositellaan vahvasti 4.-luokkalaisista oppilaista lähtien.

Kotkan kaupungin perusopetus ja lukio aloittavat kevätlukukauden lähiopetuksessa maanantaina 10.1.2022. Lähiopetuksessa huomioidaan mahdollisimman hyvin terveysturvalliset oppimisympäristöt niin opetuksessa, ruokailuissa kuin liikkumisessakin. Alueellisen koronakoordinaatioryhmän suosituksen mukaisesti maskin käyttöä suositellaan vahvasti 4.-luokkalaisista oppilaista lähtien. Perusopetuksen ja toisen asteen yksiköissä painotetaan vahvasti, että oireisena ei tulla kouluun.

Tarkemmat koulukohtaiset ohjeet tiedotetaan koteihin Wilman kautta.

Lisätietoja:
Jukka Tanska, opetustoimenjohtaja, jukka.tanska@kotka.fi
Reijo Oksala, yleisopetuksen suunnittelija, reijo.oksala@kotka.fi