Ohjatut liikuntaryhmät ja vesijumpat alkavat tammikuussa

Julkaistu 01.12.2021

Ohjatut liikuntaryhmät ja vesijumpat käynnistyvät Kotkassa 10. tammikuuta ja niitä järjestetään 1. toukokuuta asti.

Liikuntaryhmät täy­tetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja niiden kausi­maksu on 35€.

Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan puhelimitse numeroon 040 661 7118 tai 040 080 4685:

  • Tiistaina 21.12. klo 9–15.
  • Keskiviikkona 22.12. klo 9–15.

Kevään 2022 ryhmäliikuntaohjelma:

Maanantai:

Klo 12.00–12.45 Tasapaino- ja lihaskuntotunti Katarii­nan uimahallin paineilmalaitesalilla. Tunti sisältää mo­nipuolisia harjoitteita ja soveltuu henkilöille, jolla lihas­kunto ja toimintakyky on heikentynyt. Max 8 henkilöä.

Klo 13–13.45 Lihaskuntotunti Katariinan uimahallin paineilmalaitesalilla. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin jumppaajille. Tunnilla harjoitetaan li­haskuntoa mm. paineilmalaitteita hyödyntäen. Max 8 henkilöä.

Keskiviikko:

Klo 12.00–12.45 Tasapaino- ja lihaskuntotunti Karhu­lan uimahallin paineilmalaitesalilla. Tunnilla harjoite­taan lihaskuntoa mm. paineilmalaitteita hyödyntäen. Soveltuu henkilöille, jolla lihaskunto ja toimintakyky on heikentynyt. Max 10 henkilöä.

Klo 13.00–13.45 Lihaskuntotunti Karhulan uimahallin paineilmalaitesalilla. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin jumppaajille. Tunnilla harjoitetaan li­haskuntoa mm. paineilmalaitteita hyödyntäen. Max 10 henkilöä.

Klo 14.00–14.45 Tasapaino ja lihaskuntotunti Katarii­nan uimahalli liikuntasalilla. Edistyneiden kuntoilijoi­den tasapaino- ja lihaskuntotunti. Harjoitteita tehdään myös lattiatasossa. Max 8 henkilöä.

Torstai:

Klo 10.30–11.00 Tuolijumppa Katariinan uimahallin lii­kuntasalilla. Istuen tehtävää monipuolista ja tehokasta lihaskuntoharjoittelua. Max 8 henkilöä.

Klo 12.00–12.45 Tasapaino ja lihaskuntotunti Katarii­nan uimahalli liikuntasalilla. Edistyneiden kuntoilijoi­den tasapaino- ja lihaskuntotunti. Harjoitteita tehdään myös lattiatasossa. Max 8 henkilöä.

Tiedustelut:

jani.vihavainen@kotka.fi

mette.snellman@kotka.fi

Kevään 2022 vesijumppien ohjelma:

Maanantai:

Klo 7.45–8.30 Aamuvirkun vesijumppa Katariinan uimala

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta.

Klo 9.00–9.30 Syvän veden vesijumppa Katariinan uimala

Tunnilla harjoitetaan veden vastuksen ja välineiden avulla lihaskuntoa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Olethan uimataitoinen. Vesijuoksuvyö mahdollisuus. Ei paikkavarausta.

Klo 10.00–10.30 Kevennetty vesijumppa Katariinan uimala

Kevennetty vesiliikuntatunti sopii miehille ja naisille kuntotasoon katsomatta. Tunnilla on huomioutu erilaiset liikuntarajoitteet sekä sairaudet. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä. Ei paikkavarausta.

Klo 19.30–20.30 Iltavirkun vesijumppa Uimala Katariina

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain.

Tiistai:

Klo 10.00–10.45 Vesijumppa Karhulan uimahalli

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta.

Klo 12.00–12.45 Vesijumppa Karhulan uimahalli

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta.

Klo 19.30–20.15 Iltavirkun vesijumppa Karhulan Uimahalli

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain.

Keskiviikko:

Klo 7.45–8.30 Aamuvirkun vesijumppa Karhulan uimahalli

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta.

Klo 9.00–9.30 Syvän veden vesijumppa Karhulan uimahalli

Tunnilla harjoitetaan veden vastuksen ja välineiden avulla lihaskuntoa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Olethan uimataitoinen. Vesijuoksuvyö mahdollisuus. Ei paikkavarausta.

Klo 10.00–10.30 Kevennetty vesijumppa Karhulan uimahalli

Kevennetty vesiliikuntatunti sopii miehille ja naisille kuntotasoon katsomatta. Tunnilla on huomioutu erilaiset liikuntarajoitteet sekä sairaudet. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä. Ei paikkavarausta.

Klo 15.45–16.30 Kuntopiiri vesijumppa Katariinan uimahalli

Vesijumppa toteutetaan kiertoharjoitteluna eri välineitä käyttäen. Tunti sisältää alkulämmittelyn, kuntopiirin ja loppuvenyttelyn.

Klo 18.00–18.45 Vesijumppa Katariinan Uimahalli

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta.

Torstai:

klo 7.45–8.30 Aamuvirkkujen vesijumppa Katariinan uimala

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta.

Klo 19.30-20.15 Iltavirkun vesijumppa Karhulan Uimahalli

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain.

Perjantai:

Klo 7.45–8.30 Aamuvirkkujen vesijumppa Karhulan uimahalli

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Reipas vesijumppa. Tunti sisältää aerobisen osuuden, lihaskunto-osuuksia sekä loppuvenyttelyt. Hyödynnetään erilaisia vastusta tuovia välineitä mm. frisbeet, pötköt, pikkupötköt, hymynaamat myös mahdollisesti musiikkia. Ei paikkavarausta.