Pohjoismaisen kirjallisuusviikon teemana ”Unelmia ja kaipausta Pohjolassa”.

Julkaistu 12.11.2021

Pohjoismaista kirjallisuusviikkoa vietetään 15. – 21.11. jo 25. kerran. Perinteiseen tapaan viikkoa juhlitaan myös Kotkassa teemalla Unelmia ja kaipausta Pohjolassa.

Avajaiset maanantaina 15.11.

Pohjoismaisen kirjallisuusviikon avajaisia vietetään maanantaina 15.11. klo 18 Kotkan pääkirjaston auditoriossa. Avaussanat lausuu Kotkan Pohjola-Norden ry:n puheenjohtaja Susanne Öksnevad.

Kotkan kaupunginteatterin edustaja lukee ääneen otteen Sally Salmisen kirjasta Katrina. Tilaisuudessa on mukana kirjailija Ritva Hellsten, joka kertoo kirjoistaan ja kirjoittamisestaan. Mukana tilaisuudessa on myös kustantamo Aviadorin edustaja Vesa Tompuri.

Kirjaston toisessa kerroksessa on esillä pohjoismaista kirjallisuutta.

Pohjoismaisen kirjallisuusviikon järjestävät yhteistyössä Kotkan Pohjola-Norden ry, Kotkan kaupunginkirjasto sekä Kotkan kaupunginteatteri. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tilaisuuden turvallisuudesta

Tapahtumien järjestämisessä noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia. Tilaisuuteen ei saa tulla sairaana tai flunssaoireisena. Hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä on huolehdittava. Tilaisuuden järjestäjät suosittelevat kasvomaskin käyttämistä.

 

Pohjoismainen kirjallisuusviikko