Tuunaa sun etätyöpiste -kampanja jatkuu uudella videolla

Julkaistu 15.06.2021

Oletko valmis tuunaamaan sun etätyöpisteen? Meillä on sinulle ratkaisu. Muutto Kotkaan!

Kotkan kaupunki huolestui etätyöntekijöiden työoloista ja lanseerasi helmikuussa kampanjan Tuunaa sun etätyöpiste. Tv-sarjan muotoon toteutetulla videolla Helsingin keskustassa asuvalle Koivusten perheelle etsittiin ratkaisua kaoottiseksi äityneisiin etätyöolosuhteisiin. Juontaja Saija ja etätyöpistesuunnittelun erikoisarkkitehti Patrik ehdottivat perheelle väliseinien rakentamista, mutta myös edullisemman idean, muuton Kotkaan.
Miksei? Kotkasta saa omakotitalon meren rannalta helsinkiläisen keskustakolmion hinnalla.

Kampanjan ja Tuunaa sun etätyöpiste -sarjan toisessa osassa katsojat viedään katsomaan mitä Koivusille nyt kuuluu. Perhe on muuttanut Kotkaan ja nauttii stressittömämmästä elämästä, inspiroivista etätyötiloista ja hyvästä elämänlaadusta, johon kuuluvat niin koulu, harrastukset kuin muut vapaa-ajan aktiviteetit, joita merellisellä Kotkalla on tarjota.

Tuunaa sun etätyöpiste -sarjan ja kampanjan tavoitteena on saada katsoja seuraamaan paitsi viihdyttävää sisustusohjelmaa myös yllättymään faktoilla ja miettimään omaa hyvinvointiaan. Kampanja on suunnattu pääkaupunkiseudun asukkaille, koska he kärsivät eniten sopivien työtilojen puutteesta korkeiden asumiskustannusten myötä. Kotkassa elämän voi järjestää paremmin monipaikkatyön avatessa uusia tulevaisuuden näkymiä.

Videot on toteuttanut Filmbutik yhdessä Kotkan kaupungin kaupunkikehitys- ja viestintäyksikön kanssa. Sarjan uutta jaksoa tullaan näkemään mm. sosiaalisen median kanavissa ja valituissa muissa medioissa.

Linkki kampanjasivulle https://www.kotka.fi/kotkan-kaupunki/etatyo/