Kotka leikkii -tapahtumapäivät avaa Lastenkulttuurikeskuksen kesätapahtumat

Julkaistu 23.06.2021

Kotka leikkii -tapahtumapäivät järjestetään keskiviikosta lauantaihin 30.6. – 3.7. Yhteisötalo Messin pihassa. Tapahtumapäivien aikana lapset ja perheet saavat päivittäin hoivata ja katsella Hembölen kotieläimiä sekä leikkiä erilaisia leikkejä. Jokaiselle päivälle on kotieläinten lisäksi oma ohjelmansa.

”Kotka leikkii -tapahtumapäivät on uusi konsepti, joka ideoitiin keväällä. Haluamme kannustaa lapsia muistamaan leikkimisen ilon ja toisaalta tuoda kivaa kesätekemistä lapsille ja perheille. Maksuton tapahtumamme mahdollistaa osallistumisen kaikille”, kertoo lastenkulttuurin kehittämispäällikkö Pia Lunkka.

Aloituspäivänä keskiviikkona leikitään pehmoeläimillä ja mukaan voi ottaa oman lempipehmon.
Torstaina 1.7. klo 10 – 16 voi päästä eroon myös kotona pyörivistä turhista tavaroista ja lasten pieniksi jääneistä vaatteista, sillä ohjelmassa on kepparileikkien lisäksi myös kirpputori. Kirpputorille voi varata maksuttoman myyntipaikan, joka sisältää pöydän ja tuolin.
Perjantaina 2.7. kannattaa ottaa vaihtovaatteet mukaan, sillä silloin leikitään vesileikkejä. Tapahtuman päätöspäivänä sukelletaan perinneleikkien ja pihapelien maailmaan ja ihastellaan vatsastapuhuja Sari Aallon esityksiä klo 11 ja klo 15.

Päiväkohtaiset leikit:

ke 30.6.        Eläinystävät: mukaan voi ottaa oman pehmoeläimen

to 1.7.            Kepparikohtaamiset ja kirppistelyä: mukaan voi ottaa oman kepparin. Kirpputori avoinna klo 10 – 16, varaa myyntipaikkasi tästä: https://gest.fi/customers/cgafbj/3365

pe 2.7.          Vesileikit: mukaan voi ottaa vaihtovaatteet ja pyyhkeen

la 3.7.            Perinneleikit ja pihapelit & vatsastapuhuja Sari Aalto esiintyy klo 11 ja klo 15.

Kotka leikkii -tapahtumapäivät ovat avoimia kaikenikäisille. Huomioithan että lapset leikkivät oman aikuisen vastuulla. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.

Koko kesän kulttuuriohjelma täällä:
https://www.kotka.fi/vapaa-aika/kulttuuri-ja-tapahtumapalvelut/kulttuuria-kotkan-kesassa-2021/