Kesäinen sateenkaarilukupiiri Discordissa

Julkaistu 07.06.2021

Kotkan kaupunginkirjasto järjestää kesän aikana sateenkaarilukupiirin Discordissa. Piirin vetäjinä toimivat kirjastonhoitajat Niko Kirjavala ja Rosa Hahkala. Lukupiiri kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 10.6.

Lukupiirikirjat ovat saatavilla Kyyti-kirjastoista. Mikäli varausjonot venyvät liian pitkiksi, osallistujien on mahdollista saada lukupiirikirja maksuttomana kaukolainana ottamalla yhteyttä Nikoon. Lukupiirissä noudatetaan turvallisen tilan periaatteita.

Lukupiiriin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen niko.kirjavala@kotka.fi. Ilmoittautuminen ei ole sitova, ja mukaan voi halutessaan tulla vain yhdelle kokoontumiskerralle.

Kesän kirjat ja aikataulu:

  • to 10.6. klo 18 Juno Dawson: Ihmemaa
  • to  8.7. klo 18 Emmi Itäranta: Kuunpäivän kirjeet
  • to 19.8. klo 18 Janne Saarakkala: Sen pituinen se