Tapahtumatukea Kotkan tapahtumille

Julkaistu 25.05.2021

Elinvoimalautakunta päätti  tukea kotkalaisia tapahtuma-alan toimijoita tai Kotkassa järjestettäviä tapahtumia yhteensä 40 000 euron määrärahalla. Tuotantotuki on tarkoitettu kaupungin elinvoimaa ja kilpailukykyä tukeville, kokoluokaltaan isommille, ammattimaisesti järjestetyille tapahtumille, joita on mahdollisuus rajoitusten puitteissa järjestää.

Tuotantotuen hakemisen määräajat ovat 8.6. ja 30.6.2021. Tukea saavan tapahtuman taustaorganisaation tulee olla kotkalainen, tai avustettava tapahtuma tulee järjestää Kotkassa syyskuun 2021 loppuun mennessä. Tuotantotuki voi olla rahallinen tuki tai tuotannollinen muu tuki, jolloin Kotkan kaupunki tai Kotkan kauppatie ry. mahdollistaa tapahtuman toteutumisen esimerkiksi maksuttomalla torialueen käytöllä, markkinointiavulla tai kustantamalla osia tuotannosta.

Tuotantotukea haetaan vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella, josta tulee käydä ilmi hakijan nimi ja (mahdollinen) rekisteritunnus, tapahtuman (työ)nimi, tapahtumapaikka ja -aika, referenssit aiemmasta vastaavasta toiminnasta, tapahtuman tuotantosuunnitelma sekä osoitus tapahtuman järjestämisen edellyttämästä järjestäjätahon taloudellisesta tilanteesta. Hakemukset arvioidaan Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen verkkosivuille 26.5. laitettavien, elinvoimalautakunnan vahvistamien kriteereiden perusteella. Tuen myöntämisestä päättää kulttuurijohtaja ko. kriteereiden perusteella.