Ulkokuntosali (ID #210)

Julkaistu 15.04.2021

EI JATKOON

Joko useampi tai yksi iso ulkokuntosali Kotkaan. Tarkoitan sellaista vastusharjoittelupaikkaa, jossa kaiken ikäiset ja myös isompia vastuksia tarvitsevat voivat treenata. Mukaan voisi pyytää yhteistyöhön Kotkassa olevia kuntosaleja, mukaan rakentamaan urheiluseuroja, miksi ei yrityksiäkin.

IDEAN HYÖDYT

Liikkuminen on aina hyvästä, kaikille. Vastusharjoittelu matalammalla kynnyksellä, ei tarvitsi maksaa salimaksua ja ylittää mahdollista isoa kynnystä kuntosalille menemisestä. Näitä voisi käyttää ympäri vuoden, mikäli lumityöt tehdään. Näitä voisi hyväksikäyttää seurat, yksityiset henkilöt, kaikki kotkalaiset.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Urheiluseurat, yritykset rahoittamassa, mikäli tarvitsee lisää rahaa.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Leikkipaikkoja ja ulkoliikuntapaikkoja ehdotettiin paljon ja saimme sitä kautta arvokasta tietoa kaupunkilaisten toiveista. Nämä toteutetaan kuitenkin suunnitelmallisesti huomioiden alueen kokonaispalvelut suhteutettuna alueen asukasmäärään. Tämän tyyppisissä palveluissa on myös paljon ylläpitokustannuksia, jotka tulee huomioida myös näiden rakentamispäätösten yhteydessä ja siksi päätökset vaativat laaja-alaista tarkastelua.