”Ravausrappuset” (ID #154)

Julkaistu 09.04.2021

EI JATKOON

Karhulan Kumparepuistoa olisi aika jo uudistaa, ja kuntoportaat olisi nykyaikainen, terveyttä edistävä, alueen mukavuutta ja näyttävyyttä lisäävä projekti. Paikka rappusille on mitä parhain. Käynti suurimman mäen huipulle varsinkin keväisin ja syksyisin helpottuisi kovasti. Moni urheilija saisi paikan kunnon treenille pitkistä portaista.

IDEAN HYÖDYT

Projektin avulla Kumparepuiston tunnettu maine vain lisääntyisi entisestään ja varmasti lisää hyvinvointia kokonaisuudessaan.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Some-mainostus voisi tuottaa talkoolaisia. Esim. Otsolan Mäntykankaan ja Ristinkallion ryhmät.

IDEAN JÄTTI: Markus Nygård

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Kuntoportaita ehdotettiin useammassa ideassa ja otammekin siksi mietintään, voitaisiinko sellaiset toteuttaa jollain aikavälillä. Yksittäisten portaiden kustannukset ylittävät osallistuvan budjetoinnin rajan eikä niitä siksi tässä yhteydessä valitettavasti voida toteuttaa. Ehdotetut paikat laitetaan kuitenkin muistiin ja niihin palataan siinä yhteydessä, kun suunnittelu on ajankohtaista toisen budjetin yhteydessä.