Meripäivien peruminen kaupunginhallituksen päätettäväksi

Julkaistu 29.04.2021

Kotkan kaupungin valmiusjohtoryhmä esittää kaupunginhallitukselle Kotkan Meripäivien perumista kesältä 2021. Ehdotus koskee myös Lasten Meripäiviä. Kotkan Meripäivät oli tarkoitus järjestää 28. – 31.7. Kotkan Sapokassa ja Arto Tolsa -areenan ympäristössä.

”Olemme seuranneet tilannetta ja laatineet erilaisia suunnitelmia tapahtuman toteuttamiseksi pitkin vuotta, mutta lopulta tässä epävarmassa tilanteessa ei ollut muuta vaihtoehtoa.  Tilanne on todella harmillinen, mutta päätöksen jälkeen suuntaamme katseet vuoteen 2022, jolloin juhlitaankin isosti, kun Meripäivät täyttää 60 vuotta”, toteaa Meripäivien tapahtumapäällikkö Tiina Salonen.

Asia käsitellään seuraavassa Kotkan kaupunginhallituksen kokouksessa 10.5. ja siitä tiedotetaan lisää heti kaupunginhallituksen päätöksen jälkeen.