Lähiliikuntapaikka (ID #263)

Julkaistu 21.04.2021

EI JATKOON 

Lapsille hyvä lähiliikuntapaikka (jalkapallo/koripallo) Karhulan puolelle esim. Otsolan koulu.

IDEAN HYÖDYT

Lapsilla ei Karhulan puolella ole kuin Rauhalan koulun pihalla kunnollinen koripallokenttä. Itselläni on kaksi koripalloa pelaavaa lasta eikä heillä ole tarpeeksi lähellä kenttää, jonne voisivat kavereidensa kanssa kerääntyä pelaamaan.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Ulkoliikuntapaikkoja ehdotettiin paljon ja saimme sitä kautta arvokasta tietoa kaupunkilaisten toiveista. Ulkoliikuntapaikat toteutetaan kuitenkin suunnitelmallisesti huomioiden alueen kokonaispalvelut suhteutettuna alueen asukasmäärään. Tämän tyyppisissä palveluissa on myös paljon ylläpitokustannuksia, jotka tulee huomioida myös näiden rakentamispäätösten yhteydessä ja siksi päätökset vaativat laaja-alaista tarkastelua.