Kuntoportaat Kumparepuistoon! (ID #125)

Julkaistu 01.04.2021

EI JATKOON 

Kuntoportaiden rakennus Kumparepuistoon. Maanmuodot mahdollistaisivat portaiden rakentamisen suhteellisen helposti. Portaiden paikka olisi suunniteltava niin, että otetaan myös talviset mäenlaskijat huomioon.

IDEAN HYÖDYT

Portaat lisäisivät asukkaiden ulkoilua, liikkumista, urheilua ja olisivat samassa linjassa koko puiston kehittämisen kanssa. Liikkumisen iloa lisää kaikenikäisille!

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Kuntoportaita ehdotettiin useammassa ideassa ja otammekin siksi mietintään, voitaisiinko sellaiset toteuttaa jollain aikavälillä. Yksittäisten portaiden kustannukset ylittävät osallistuvan budjetoinnin rajan eikä niitä siksi tässä yhteydessä valitettavasti voida toteuttaa. Ehdotetut paikat laitetaan kuitenkin muistiin ja niihin palataan siinä yhteydessä, kun suunnittelu on ajankohtaista toisen budjetin yhteydessä.