Tiutinen Punkkilan rannan siivoaminen (ID #24)

Julkaistu 10.03.2021

JATKOON, EI ETENE ÄÄNESTYKSEEN

Poistaa Tiutiseen menevän tien Tiutisen puoleisen liikennöidyn tien mädäntyneet, tielle kaatuilevat, suuret puut. Tämän pitäisi nyt jo olla kaupungin velvollisuus turvallisuussyistä. Kotka on tienpitäjä. Samalla Punkkilan puistoalueen kallion ja rannan siivous. Maksaisi todennäköisesti 3000,00 €

IDEAN HYÖDYT

Parantaisi Tiutisentiellä liikkujien ja julkisen liikenteen turvallisuutta. Tekisi Punkkilan kallion ja rannan erittäin kauniiksi ulkoilualueeksi kaikille kotkalaisille, myös matkailijoille, sillä Tiutisessa on Ruotsinsalmen taistelun aikaisia redutteja 2 kpl, joista toinen Punkkilassa Tiutisentien sivussa, jonne pääsee autolla lähelle.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tiutisen kyläyhteisö, Tiutisen Pyrintö, Tiutisen VPK, kyläläiset yleensä.

IDEAN JÄTTI: Timo Keveri

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi. Idean eteneminen äänestysehdotukseksi edellyttää vielä rajaamista, tarkentamista ja kehittämistä työpajassa.

Ideaa käsitellään Karhulan verkkotyöpajassa, joka järjestetään tiistaina 4.5. klo 17-19 (Teams).

__________

Ideaa käsiteltiin yhteistoiminnallisessa työpajassa ja myös asiantuntijat ovat tehneet ideaan liittyvää lisäselvitystä. Idea ei etene äänestysehdotukseksi, koska kyseinen paikka on vain osittain kaupungin omistuksessa. Tiutisissa on järjestetty keväisin roskien siivoustalkoita sekä vesakon poistoa talkoovoimin kaupungin alueilla, jonka lisäksi kyläläiset ovat aktiivisesti keränneet Punkkilan rannoilta meren tuomia roskia. Lupaa siivota, raivata sekä maisemoida aluetta laajemmin on yritetty (ja yritetään) edistää.