Teatteri peruu kaikki loppukevään näytökset

Julkaistu 25.03.2021

Kotkan kaupunginteatteri peruu koronatilanteesta johtuen kaikki kevään 2021 näytökset.

”Suuntaamme nyt tarmon ja energian syksyn esitysten valmisteluun ja katsomme toiveikkaina kohti tulevaa näytäntökautta. Seuraavat esityksemme ovat syksyllä 2021. Syyskauden ohjelmisto julkaistaan huhtikuun aikana”, kertoo teatterinjohtaja Miko Jaakkola.

Teatteri on yhteydessä kaikkiin kevään esityksiin lippuja ostaneisiin ja varanneisiin, yhteystietonsa jättäneisiin asiakkaisiin. Maksetun lipun voi vaihtaa lahjakorttiin tai siitä voi saada rahapalautuksen. Asiakas voi myös itse olla yhteydessä lippumyymälään, mieluten sähköpostilla.

Lippumyymälä palvelee puhelimitse ja sähköpostitse, ti–pe 11–17, p. 05 234 4199 tai teatteriliput@kotka.fi

Lippumyymälä on suljettu 29.3.-5.4.