Parkkilaituri Sapokkaan (ID #59)

Julkaistu 15.03.2021

JATKOON

Veneparkkilaituri Sapokkaan Tulikukon ja jäätelökioskin väliin. Aikarajoituksia: 30min, tunti, 15min, 2h jne.

IDEAN HYÖDYT

Saaristosta tai muista kaupungin venelaitureista voisi lähteä veneajelulle ja tulla käymään kaupungissa, vaikka ihan jäätelöllä tai kaupassa. Elävöittäisi myös kaupunkikuvaa kesäisin.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Pidempiaikaiset parkkipaikat voisivat olla maksullisia, lyhytaikaisemmat ilmaisia, niin olisi hyvä kierto vilkkaina päivinä.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideasi on mahdollista toteuttaa osana osallistuvaa budjetointia, ja se etenee jatkoon. Parkkilaituri voitaisiin toteuttaa esimerkiksi hyödyntämällä jo olemassa olevia paikkoja merkitsemällä tai toteuttamalla kokonaan uusi laituri. Ideaa jatkotyöstetään koko Kotkan verkkotyöpajassa tiistaina 11.5.2021 klo 17:00-19:00 (Teams).

Lisätietoja kaupungingeodeetti Kirsti Sepponen, puh. 040 652 8237, kirsti.sepponen@kotka.fi tai mittausteknikko Risto Inkeroinen, 040 742 0826, risto.inkeroinen@kotka.fi.