Metsolan venesatamaan uusi soutuvenelaituri (ID #4)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON 

Metsolan venesatamaan tarvitaan uusi soutuvenelaituri, jotta pitkin rantakävelypolkua olevat soutuveneet saadaan siististi laituriin. Samalla soutuveneille talvisäilytyspaikkoja lisää Metsolan venesatamaan, jotta eivät ole kävelyreittien varrella miten sattuu. Myös rannan voi sitten siivota pois venesäilytysrojusta kuten erilaisista telineistä.

IDEAN HYÖDYT

Metsolan ranta siistiytyisi ja olisi turvallinen kulkea, kun ei ole veneitä ja säilytys- ja muita tarvikkeita pitkin rantaa.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Metsolan asukkaat, veneiden omistajat.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi Kotkan ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun! Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Ideaa ei voida toteuttaa, sillä Metsolan venesataman venelaiturit ovat Kotkan moottoriveneseura ry:n omistuksessa. Seura myös ylläpitää venesataman pysäköinti- ja veneidensäilytysalueita.