Lautakatonpuisto/Ristinkallio myös aikuisten käyttöön (ID #114)

Julkaistu 30.03.2021

EI JATKOON

Lautakatonpuistossa Ristinkalliolla on elävä paikka lapsille. Aikuisille muutama ulkoliikuntaväline olisi mukava. Tilaa kyllä on, iso hiekkakenttä vieressä ja asukkaita paljon.

IDEAN HYÖDYT

Vaikuttaisi aikuisten elämään myönteisesti, kun olisi paikka, jossa voisi kävelylenkin ohella tehdä jotakin muutakin. Ja vanhemmillakin olisi tekemistä, kun lapset leikkivät leikkipaikoilla.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Ristinkalliolla on teollisuusalueella yrityksiä, josta voisi ehkä saada apua.

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvan budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Ulkoliikuntapaikkoja ehdotettiin paljon ja saimme sitä kautta arvokasta tietoa käyttäjien toiveista. Ulkoliikuntapaikat toteutetaan kuitenkin suunnitelmallisesti huomioiden alueen kokonaispalvelut suhteutettuna alueen asukasmäärään. Tämän tyyppisissä palveluissa on myös paljon ylläpitokustannuksia, jotka tulee huomioida myös näiden rakentamispäätösten yhteydessä ja siksi päätökset vaativat laaja-alaista tarkastelua.