Laivaravintola Jokipuistoon (ID #86)

Julkaistu 30.03.2021

EI JATKOON 

Kesäisin toimiva laivaravintola Jokipuiston rantaan. Lisäisi Jokipuiston käyttöä palveluineen.

IDEAN HYÖDYT

Karhulalaisille saman tyyppinen ”olohuone” kuin Katariina.

IDEAN JÄTTI: Leila Vapalahti

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Kaupunki edistää kahvila- ja ravintolapalveluiden saamista eri puistoihin jatkuvana työnä. Tätä tehdään yrittäjän kanssa yhteistyössä. Kaupunki ei itse tuota palveluita, vaan ne syntyvät yrittäjävetoisesti. Tavoitteena on edesauttaa erilaisten kaupallisten palveluiden syntymistä puistojen ympärille. Näin saadaan kattavampia palveluita kaupunkilaisille ja matkailijoille. Samalla lisätään matkailutuloa, joka on tärkeää palveluiden laajentamiseksi ja kehittämiseksi sekä työllisyyden kannalta.

Useissa puistoissamme on jo tarjolla kahvilapalveluita eri muodoissaan ja useita hankkeita palveluiden lisäämiseksi jo tulevaksikin kesäksi on meneillään.