Kymsoten ja Kotkan kaupungin rokoteinfo 19.3. – katso videotallenne

Julkaistu 19.03.2021

Kymsote-kuntayhtymä ja Kotkan kaupunki järjestivät 19.3. kaikille kotkalaisille koronarokoteinfon. Tilaisuus oli katsottavissa Kotkan kaupungin YouTube-kanavalta ja kuntalaisilla oli mahdollisuus esittää etukäteen kysymyksiä.

Videotallenne on katsottavissa vähintään 14 vuorokautta infon jälkeen klikkaamalla tätä linkkiä https://youtu.be/s8Er6dNDnk4

Infossa Kymsoten asiantuntijat – johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa, koronarokotuskoordinaattori Tanja Metsola ja palveluesimies Iina Hirvilahti – kertoivat koronarokottamisesta, ajankohtaisesta koronatilanteesta ja vastasivat Kymsoten palveluihin liittyviin kysymyksiin.

Kotkan kaupungin riskienhallintapäällikkö Ritva Kiiski ja vs. hyvinvointijohtaja Anita Kytökangas vastasivat puolestaan kaupungin palveluita koskeviin kysymyksiin.

Koonti kysymyksistä ja vastauksista julkaistaan kuluvan viikon aikana kaupungin verkkosivuilla.