Kävelysilta, jouluvalot (ID #17)

Julkaistu 10.03.2021

EI JATKOON 

Kävelysilta välillä Jokipuisto-Lyylinranta (veneranta). Esim. kaunis kaarisilta lisäisi viihtyvyyttä ja ulkoilureitteihin hyvä lisä. Toinen ehdotus: jouluksi jouluvalot suureen kuuseen, joka sijaitsee Seponkadun alussa (Himasen pyöräkorjaamon vastapäätä).

IDEAN HYÖDYT

Karhulaan lisää kauneutta ja viihtyvyyttä (silmäniloa) asukkaille ja ulkopaikkakuntalaisille.

IDEAN JÄTTI: Tarja Piispa

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Kaarisiltaa ei voida toteuttaa, koska sen kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue). Karhulassa jouluvaloille kaupunki on varannut torialueen eikä yksittäisiä kuusia voida lähteä valaisemaan eri puolille kaupunkia. Kaupunki haluaa keskittää jouluvalot tiettyihin kohteisiin, joissa sähkösyötöt ovat tätä varten tehtyjä ja niitä saadaan ohjattua yhtenäisesti.