Karhuntupa (ID #96)

Julkaistu 30.03.2021

EI JATKOON

Asukkaiden Yhteinen olkkari, olohuone Karhulan ja lähiympäristön asukkaille, perheille. Yksinäisyyden ehkäisy ja yhteisöllisyyden tukeminen, me-hengen luominen alueelle. Keskusteluiltoja, neuvontaa, teemaluentoja jne., kahvilatoimintaa (yrittäjyyden tukeminen), puotitoimintaa, kirppis tms. käsityöläiset/taiteilijat.

IDEAN HYÖDYT

Perheet, asukkaat, yrittäjät yhteisöllisyys, yksinäisyyden ehkäisy jne.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yrittäjät, yritykset, asukkaat talkoohengessä.

IDEAN JÄTTI: Outi Ritari

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäiseen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon. Ideassa kuvattua kotkalaisten hyvinvoinnin kannalta tärkeää toimintaa järjestetään Karhulassa eri toimijoiden toimipaikoissa kuten Korttelikodeissa (Ratikka ja Alvariska) ja Perhekeskuksen kohtaamispaikassa. Karhulassa tilanne yhteistilojen osalta helpottuu Helilään valmistuvan koulukeskuksen myötä. Tavoiteaikataulun mukaan koulukeskus valmistuu vuonna 2025. Koulukeskukseen on suunnitteilla tilat mm. kirjastolle. Jos yhdistykset tai muut toimijat haluavat järjestää ideassa kuvattua yhteisöllistä toimintaa on se mahdollista esim.