Hiihtoreitti Tiutisen maastoon (ID #71)

Julkaistu 24.03.2021

EI JATKOON 

Tiutisen kaunis luonto houkuttelisi hiihtoretkellä, jos metsikköön saisi koneella ajetun ladun. Asia edellyttää neuvottelua maanomistajan kanssa ja ehkä mahdollisesti vuokranmaksun.

IDEAN HYÖDYT

Liikunta lisää hyvinvointia jokaisella. Hiihto on monipuolisena lajina sopiva kaikenikäisille. Ladulle voi lähteä helposti, kun se on lähellä. Harrastaminen on maksutonta ja aikataulutonta. Mukaan mahtuu kerralla isompikin porukka.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tiutisen kyläläiset ovat tunnettuja talkoohenkisyydestään.

IDEAN JÄTTI: Eija Kotiranta

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun. Valitettavasti ideasi ei edennyt jatkoon osallistuvassa budjetoinnissa. Kotkan kaupungin asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi ja arvioineet sen osallistuvan budjetoinnin arviointikriteerien perusteella. Arviointikriteerit löytyvät täältä: Arviointikriteerit

Ideaa ei voida toteuttaa, koska alueella ei ole kaupungin maata. Alueella ei myöskään ole valaistusta ja toteuttaminen vaatisi infran rakentamista, jolloin kustannukset ylittävät osallistuvalle budjetoinnille varatun määrärahan (15 000 euroa/alue).