Esiintymislava (ID #15)

Julkaistu 10.03.2021

JATKOON, EI ETENE ÄÄNESTYKSEEN

Esiintymislava olisi helppo ja halpa rakentaa Katariinan puiston betonimuurin sisään, sen joka on Skeitin yläpuolella. Raivaus, osittainen kate ja sähkö, istua voisi kalliolla ilta-auringossa ja nauttia esityksistä.

IDEAN HYÖDYT

Nautintoa kaikille, eikä tulisi tallottua nurmikoita/istutuksia. Äänet ei häiritsisi naapurustoa, parkkipaikkoja löytyy, linja-auto kulkee. Taatusti Suomen upein esiintymispaikka. Kaikki voisivat esiintyä.

MAHDOLLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Talkootkin varmaan olisivat mahdolliset, mutta muutenkin pienellä vaivalla mahdollinen.

IDEAN JÄTTI: Pirjo Rajala-Salovaara

VASTAUS:

Kiitos ideastasi ja osallistumisesta Kotkan kaupungin ensimmäisen osallistuvan budjetoinnin kokeiluun.
Asiantuntijat ovat perehtyneet ideaasi, ja se etenee jatkojalostettavaksi. Idean eteneminen äänestysehdotukseksi edellyttää vielä tarkentamista ja kehittämistä työpajassa. Ideaa käsitellään Kotkansaaren ja Hovinsaaren verkkotyöpajassa, joka on torstaina 6.5. klo 17-19 (Teams).

____________________

Ideaa käsiteltiin yhteistoiminnallisessa työpajassa ja myös asiantuntijat ovat tehneet ideaan liittyvää lisäselvitystä. Idea ei etene äänestysehdotukseksi, koska Katariinan Meripuiston skeittipaikan luona sijaitsevan betonisen esiintymislavan hyödyntämistä pilotoidaan lauantaina 10.7. paikalla järjestettävässä Puistosessarit 2021-tapahtumassa. Luvassa on nuorille ja nuorille aikuisille suunnattua toimintaa: bändejä, skeittausta, graffitimaalausta. Pilotointi antaa hyvää kokemusta ja näkemystä siitä, mitä kaikkea tuollaisen esiintymislavan mahdollisessa rakentamisessa ja sijoittelussa tulisi kyseisessä paikassa ottaa huomioon, jotta siitä saataisi mahdollisimman paljon iloa pidemmällä tähtäimellä.