Kotka hakee oppivelvollisuuskoordinaattoria

Julkaistu 22.01.2021

Valtakunnallinen oppivelvollisuuden laajentuminen astuu voimaan 1.8.2021 alkaen ja se koskee jo keväällä 2021 perusopetuksen päättäviä nuoria. Kotkan kaupunki hakee nyt tärkeän uudistuksen suunnittelu- ja toteutustyöhön osaavaa ja innostunutta oppivelvollisuuskoordinaattoria.

Oppivelvollisuuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu oppivelvollisuuden laajentamiseen liittyvän toimimallin ja siitä viestinnän suunnittelu ja toteutus, hankintojen suunnittelu ja hankintojen jakelun suunnittelu sekä toteutus, talousarvion valmistelutyö, toteuman seuranta sekä laskujen tarkastus.

Koordinaattori osallistuu oppivelvollisuuden laajentamiseen liittyvien hankerahoitusten hakuvalmisteluun ja tehostetun opinto-ohjauksen toteuttamisen suunnitteluun oppivelvollisuuden laajentamisen näkökulmasta.

Lisäksi hän seuraa ja tuottaa tietoa hakeutumisvelvoitteen toteutumisesta sekä osallistuu uusimuotoisen TUVA-koulutuksen valmisteluun ja paikallisen toimintamallin kehittämiseen sekä nykymuotoisen valmentavan koulutuksen (VALMU) seurantaan ja kehittämiseen.

Oppivelvollisuuskoordinaattori on osa verkostoyhteisöä ja pääsee kehittämään yhteistyötä sekä nivelvaiheita mm. opinto-ohjaajien, Rannikkopajojen, ohjaamotoiminnan, etsivän nuorisotyön ja naapurikuntien kanssa.

Oppivelvollisuuskoordinaattorilta odotetaan ja edellytetään vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, koulutuskentän kokonaisvaltaista tuntemista, itsenäistä työotetta ja kykyä etsiä sekä tuottaa tietoa. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisätietoja antavat opetustoimenjohtaja Jukka Tanska, puh. 0400 371 396 ja  yleisopetuksen suunnittelija Reijo Oksala, puh. 040 643 3207. Sähköpostiosoitteet ovat  muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmään klikkaamalla tästä linkistä.

Apua hakemuksen jättämiseen saa numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14).
Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Hakuaika päättyy perjantaina 5.2.2021 klo 15.00.